Disclaimer

Disclaimer

Inhoudsrechten
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt op de inhoud van deze website. De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. De Vivente-groep of de basisschool is niet aansprakelijk voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze gegevens.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van hyperlinks aanvaardt de Vivente-groep of de bassischool geen aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Mocht u desondanks informatie tegenkomen die niet (meer) klopt, of bent u van mening dat bepaalde informatie op deze website ontbreekt, neemt u dan contact met ons op.

Privacy
De Vivente-groep of de basisschool respecteert uw privacy en zal toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers zo veilig mogelijk gebeurt.

Copyright
Op alle teksten en beelden op deze site berust het copyright bij de Vivente-groep of de basisschool. Dit houdt in dat er niets zonder toestemming van de basisschool mag worden gekopieerd.

Delen: