De Zevensprong in de prijzen!

Christelijke Daltonschool de Zevensprong in Zwolle

De Zevensprong in de prijzen!

Op 23 maart stond het scholenvoetbaltoernooi 2022 voor de groepen 5/6 en 7/8 op het programma. Bij verschillende verenigingen binnen Zwolle werd dit toernooi gehouden. De wedstrijden voor De Zevensprong werden gespeeld op de velden van voetbalvereniging WVF in Westenholte en het beloofde een prachtige dag te worden. Vanuit De Zevensprong deden we met 8 teams mee, verdeeld over 3 teams in de categorie jongens 5/6, 1 team in de categorie meisjes 5/6, 2 teams in de categorie meisjes 7/8 en 2 teams in de categorie jongens 7/8. 
Tegen verschillende teams uit Stadshagen en Westenholte werden er in de stralende zon mooie en spannende wedstrijden gespeeld, prachtige doelpunten gescoord en af en toe ook geïncasseerd. Het plezier en fanatisme bij de kinderen spatte er vanaf. Prachtige individuele acties werden er gemaakt, maar het samenspel binnen de verschillende teams was minstens net zo mooi. Hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, waren de resultaten van een aantal teams erg goed. Zo is het meisjes 5/6 team 1e geworden in de poule. Ook bij de jongens 5/6 was er veel succes. De teams zijn op de plekken 1, 3 en 5 geëindigd. De nummers 1 en 3 mochten een beker en medailles in ontvangst nemen. De nummers 1 mogen als klap op de vuurpijl ook nog naar de finaleronde. 
Gaaf dat jullie allemaal mee hebben gedaan. Dank voor alle ouders die de leerlingen hebben begeleid en als supporter aanwezig waren. 

25 maart 2022

Delen: