Fijne vakantie!

Christelijke Daltonschool de Zevensprong in Zwolle

Fijne vakantie!

Er is een einde gekomen aan het schooljaar 2021-2022! Een mooi jaar voor De Zevensprong waarin het team diverse ontwikkelingen heeft doorgezet. Alle leerkrachten hebben trainingen gevolgd voor het voeren van kindgesprekken in het kader van ons Daltononderwijs. Tevens hebben er trainingen plaats gevonden van Verbindend Gezag en is er een compleet overdrachtsformulier ontwikkeld om de overgang naar de nieuwe leerkracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit is een kleine greep uit het hele schooljaar. 

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van de leerlingen van de groepen 8. Beide groepen hebben een prachtige musical opgevoerd en de leerlingen hebben De Zevensprong een mooi aandenken gegeven in de vorm van vogelhuisjes. Bedankt allemaal!
Ook hebben we afscheid genomen van een aantal collega´s. Jolijn Bulthuis, Christiena Meijer en Michel Rook hebben elders een baan gevonden. Wij wensen hen veel geluk en succes op hun nieuwe werkplek. Lianne Kujper (gymdocent) zal na de vakantie starten met de PABO. Ook haar wensen we veel succes met de opleiding. Roel Omvlee (interim-directeur) heeft zijn werkzaamheden afgerond en geeft het stokje door aan Corine Mulling. Zij zal na de zomervakantie starten als directeur op De Zevensprong.

Maar het meest bijzondere afscheid was het afscheid van Corry van der Velde en Ruud Elshof. Beiden hebben voor de laatste keer de deur achter zich dicht getrokken en gaan nu genieten van hun werlverdiende pensioen! Op woensdag 13 juli hebben zij op een zeer mooie wijze afscheid van de leerlingen en collega's genomen. Op de foto een mooie sfeerimpressie van het feest!

Rest ons nu alleen maar iedereen een hele fijne vakantie te wensen en tot volgend schooljaar!

15 juli 2022


 

Delen: