Jubileumfeest De Zevensprong 25 jaar!

Christelijke Daltonschool de Zevensprong in Zwolle

Jubileumfeest De Zevensprong 25 jaar!

De Zevensprong bestaat dit jaar 25 jaar en dat hebben wij met een feestelijke dag gevierd! Juf Alja, juf Sytske, de ouderraad en Kunst Educatie Nederland hebben samen een spetterend programma in elkaar gezet. 

Vrijdag 4 november werd de dag geopend door onze directeur Corine. Vervolgens hebben twee leerlingen van de leerlingenraad de nieuwe naam van de gezamenlijke ruimte onthuld: De Zevenzaal! 

We hebben met de hele school het Zevenspronglied gezongen en daarna gingen de groepen uiteen. De leerlingen volgden verschillende workshops om hun (verborgen) talenten te ontwikkelen. Er werden workshops gegeven in: fashion, stille film, rap, dans, slagwerk en stencil art. Aan het eind van de schooldag hebben alle leerlingen hun eindresultaat gepresenteerd aan de rest van de school en hun ouders.  

In de middag werd het feest vervolgd. Oud-leerlingen en (oud)collega’s waren van harte uitgenodigd om weer even terug te komen op De Zevensprong. Deze middag stond in het teken van elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen. In de school werden foto’s van de afgelopen 25 jaar geprojecteerd en werden de groep 8 afscheidscadeaus gepresenteerd.  

We hebben genoten van een fantastisch jubileumfeest! 

4 november 2022

Delen: